کافی نتی کامل برای تمام مردم ایران زمین.پشتیبانی: همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب. از طریق تلگرام پاسخگو هستیم. در صورت نیاز تماس بگیرید: 09380256574

پرفروش ترین محصولات

اطمینان نماد اعتماد

اطلاعیه فروشگاه

به سایت همکلاس خوش آمدید. مدیریت سایت با شماره 09380256574 از 8 صبح تا 10 شب پاسخگوی شما عزیزان است. به دلیل دسترسی نداشتن به صاحبان برخی از فایل ها، در صورتی که صاحب یک فایل یا فایل هایی از این فروشگاه هستید و از اینکه فایلتان در این سایت قرار دارد، ناراضی هستید، عنوان فایل را به شماره فوق، ارسال کنید تا در اسرع وقت، فایل مورد نظرتان حذف شود. چنانچه فایلی را خریداری کردید و از آن رضایت نداشتید، اطلاع دهید تا همان لحظه وجهتان برگشت داده شود. با تشکر

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 72

 

 

 

 

 

مقدمه

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان

آزمایشگاههای کارخانه

تاریخچه:

تعریف شیر

واحدهاي شركت چوپان

انواع محصولات توليدي توسط شركت

نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST

شير پاستوريزه و هموژن

شير خشك

مراحل توليد

كنترلهاي مرحله تغليظ

بسته بندي

موارد نشانه گذاري

خامه (Cream)

تعاریف

نسبت بین اندازه ذرات در شیر

پنیر (Cheese)

ضد عفونی کردن

مراحل شستشو و نظافت

شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place

ماست (Yoghurt)

ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات

تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک

دستگاههای تبخیر کننده

انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای

تکنولوژی شیر خشک

v روش های اصلی

خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying

سلول های شیری (Alveoil) :

رشد بافت پستان

انواع دام های مختلف شیر

خواص فیزیک و شیمیایی شیر

وسیکوزیته

خواص شیمیایی شیر

آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها

لیپاز

گازهای موجود در شیر

هموژنیزاسیون

ترکیبات شیمیایی شیر

غلظت پروتئین های در شیر

میکروبیولوژی شیر

منابع آلودگی شیر

باکتریوفاژ

شیر مایع

چربی شیر

شیر تلغیظ شده

خامه

پاستوریزاسیون شیر

استریل کردن

ترمالیزیشن

ماست

نوع مایه ماست

ترلیزاسیون و ضد عفونی

ضد عفونی

استرلیزاسیون

گ آمیزی ساده

مايشگاه هاي كارخانه چوپان

وزن خصوص (Specific Gravity )

غلظت سنج بريكس Brix Scale

آزمايشات شير

تعريف شير

عوامل موثر در تغيير تركيبات شير:

آماده كردن نمونه

جستجوي تقلبات در شير

اندازه گيري چربي شير توسط بوتيرومتر

بخش مدیریت

مراحل تصفيه كلاسيك


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,100 تومان
(شامل 30% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 3,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
KAR-806_657462_4160.zip220.1k





نظرسنجی

نظر شما در مورد قیمت و محصولات این فروشگاه چیست؟
همه اقدام پژوهی ها
آپلود عکس